Chillpill

na tejto stránke sa dá aj chatovať (teda nie ako v chatovej oblasti)
málo kedy je tu ale viac ludí naraz nerozmýšlali sta nad organizovaním online rozhovorou na predom dohodnutom termíne napríkad živý rozhovor s členom skupiny ,manažérom alebo aj tematické rozhovori medzi uživatelmi

zaujímavé by mohlo byť aj založenie výtvarnej sekcie kde by uživatelia vkladali práce ovlinené touto hudbou alebo tvorba plagátu súťaž kde najlepší plagát by mohol byť uskutočnený
podobne by mohla vzniknúť literárna sekcia atd

nejak moc som sa rozkecal pardon

Počet zobrazení: 2

Odpovedať na toto

Odpovede na túto diskusiu

To sú celkom dobré nápady. Budeme napríklad potrebovať názvy nových pesničiek.Vedel by si si predstaviť , že by si sa o to staral ? Nemali by sme s tým žiaden problém. My by sme pripravili technické podmienky a dohodli rozhovory Vedeli by sme Ťa spraviť moderátorom. Ešte dôležitejšie sa to stane na začiatku 2010 .Vtedy začne samotný nácvik programu na koncerty.Chceme sprostredkovať členom fan klubu zvukové a obrazové informácie zo skúšok.Dokonca budeme žrebovať členov klubu , ktorí sa budú môcť zúčastniť nácviku na živo
neviem či by som bol vhodný vďaka to že neviem anglicky a som na internete začiatočníék ale dakujem je to výzva ak by nevadil tento deficit nechám si to prjsť hlavou a to bez revolvéru

Odpovedať na diskusiu

© 2012   Created by Silver Pot.

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby

Google Analytics Alternative