Chillpill

Včera som mal tú česť vidieť Andreja s kapelou na skúške. Bolo len 10 minút, no dosť ma prekvapilo, ako Andrej dával so svojou plynulou angličtinou tých londýnskych chlapcov do poriadku.

Klobúk dole. 
Nie ten Michaelov, ale môj, virtuálny.

Čo si myslíte vy?
Dokáže Andrej "ustáť" zahraničnú konkurenciu aj na javisku?

Počet zobrazení: 22

Odpovedať na toto

Odpovede na túto diskusiu

Nuz nemyslim, ze by Andrej ostatnych hudobnikov bral ako konkurenciu, ale ked sme pri tom, tak by celkom urcite nemal vobec ziadny problem ani s nejakou medzigalaktickou "konkurenciou" : )
Vôbec o tom nepochybujem.
Nemyslim si, ze by ich vnimal ako konkurenciu.
Ale nikdy predtým spolu nehrali a tí traja sú jednoznačne svetové formáty (Mark sa teraz vrátil z turné s Jethro Tull).
Tak som celkom zvedavý, k čomu ho to celé vyhecuje a čo nám ešte ukáže...

V dobrom samozrejme.
Mala som to stastie, ze som sa vcera mohla zucastnit prvej verejnej skusky - panenskej, ako ju pomenoval AŠ. Mal si pravdu, jeho anglictina je zavideniahodna. Uz pomocou nej kapelu "nedaval do poriadku". Dokonca sa na nich pekne a casto usmieval. A to sa urcite nepomyli, ako nas dopredu upozornoval. Zahrali dve skladby, ktore za tych par dni stihli nacvicit. Velky zazitok takto z blizka a prislub na este "vacsi" koncert. Teraz bude tazke vyckat cely mesiac.
Bez problému
Vobec nepochybujem, ze to Andrej zvladne na urovni. To, co vcera predviedol na prvom koncerte bolo perfektne. Niet na to, ked sa predvedie profesional a v nastroji je cela jeho dusa.

Odpovedať na diskusiu

© 2012   Created by Silver Pot.

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby

Google Analytics Alternative